Wandelschoenen in velp

nieuwe wandelschoen van het merk Gri sport. Verkrijgbaar bij Neijenhuis Velp.

Opzoek naar nieuwe wandelschoenen?

Wilt u het beste uit uzelf halen op het gebied van wandelen? Dan bent u bij Neijenhuis Schoenservice aan het juiste adres. Winnen doet u namelijk niet alleen, maar met een team. Hierbij is Neijenhuis uw grootste supporter in iedere wandel/outdoor challenge.

Ons uitgebreide assortiment is voornammelijk opgebouwd uit twee italiaanse merken wandelschoenen. Dit zijn de merken Grisport en Lomer. Bent u opzoek naar advies voor wat nou de beste wandelschoen voor uw is? Of gewoon eens vrijblijvend passen? Stap gerust eens binnen in onze winkel.

Meer weten over onze merken?

Alles over het wandelschoen merk Lomer

Lomer heeft een rijke geschiedenis in de schoenenproductie. Dankzij het fijne comfort dat Lomer biedt komen klanten geregeld terug op dit merk. Daarnaast spreekt lomer over jaren lang gegarandeerd comfortabel en stijlvol lopen.

nieuwe dames wandelschoenen van het merk Lomer. Verkrijgbaar bij Neijenhuis in Velp.
Nieuwe wandelschoenen van het merk Grisport verkrijgbaar bij Neijenhuis in Velp.

Meer over de wandelschoenen van Grisport

Grisport is een écht Italiaans merk en produceert wandelschoenen met een ultiem draagcomfort. Het begon in 1977 toen de eerste schoen voor wandelaars en vrijetijdsbesteding werd ontwikkeld. 

Alles over het merk Hanwag

Sinds 1921 staat Hanwag voor traditioneel handwerk, technische expertise, innovatie en duurzaamheid. Al 100 jaar produceren wij in Vierkirchen bij München hoogwaardige berg- en wandelschoenen. Samen met ervaren alpinisten, hikers, trekkers en berggidsen creëren onze schoenmakers en ontwerpers perfect schoeisel voor sportief gebruik.

nieuwe dames wandelschoenen van het merk Lomer. Verkrijgbaar bij Neijenhuis in Velp.

Openingstijden

Maandag:
9:30 – 17:30

Dinsdag tot Vrijdag:
09:00 – 17:30

Zaterdag:
9:00 – 17:00

Telefoon

026 361 95 94

06 22 95 14 83

Adres

Oranjestraat 1B
6881SB Velp

Blijft u graag op de hoogte?