Sleutelservice

SNel en werkt als het orgineel

Nieuwe sleutel bij maken

9 op de 10 sleutels die u in bezit heeft kunnen wij een 1 op 1 een kopie van maken.

Certificaat sleutels laten maken

Wij kunnen eventueel de juiste certificaat sleutels voor u bestellen indien nodig.  Hierover meer informatie uitwinnen? neem dan contact met ons op.

Autosleutel laten maken

Tegenwoordig bieden wij de mogelijkheid om niet alleen de sleutel van de auto na te maken, maar ook kunnen wij de chip uitlezen en deze op uw nieuwe sleutel inlezen.

Huissleutels bij laten maken

Huissleutels zijn er in vele soorten en maten. Onze sleutelservice beschikt over een groot aantal machines om al die verschillende sleutels te kunnen kopiëren. Natuurlijk maken we dit terwijl u wacht. Ook ligt het binnen onze mogelijkheden om, op bestelling, sleutels met een code of veiligheidscertificaat te dupliceren.

Slotenservice

Tijd voor een nieuw slot? Omdat er sleutels kwijt zijn of omdat u net bent verhuisd. Geen probleem, wij kunnen u helpen. Wij kunnen (op afspraak) bij u aan huis het slot inmeten en vervangen of plaatsen. Meer informatie over het vervangen of plaatsen van cilindersloten? neem gerust contact met ons op of kom langs!

Autosleutels laten maken

Sinds 1995 worden autosleutels geleverd met een chip. Dit is een startonderbreker die het stelen van auto’s tegen moet gaan. Bij verkoop van veel tweedehands auto’s wordt maar één sleutel geleverd. Het is een lastige en kostbare zaak als u deze enige sleutel ook nog eens verliest. Het is daarom verstandig om een tweede sleutel achter de hand te hebben, zeker als u de auto verkoopt en de nieuwe eigenaar erom vraagt. Bij ons kunt u in de meeste gevallen een autosleutel laten dupliceren. Kijk op www.autosleutels.com of uw auto tot deze mogelijkheid behoord. U kunt ook met ons contact opnemen op telefoonnummer 026-3619594 en wij kijken dit voor u na. Ook voor auto’s voor 1995 zonder transponder kunt u bij ons nog een reserve sleutel laten maken.

Openingstijden

Maandag:
10:00 – 17:30

Dinsdag tot Vrijdag:
09:00 – 17:30

Zaterdag:
9:00 – 17:00

Telefoon

026 361 95 94

06 22 95 14 83

Adres

Oranjestraat 1B
6881SB Velp

Blijft u graag op de hoogte?