Hanwag

Sinds 1921 staat Hanwag voor traditioneel handwerk gecombineerd met technische expertise, innovatie, duurzaamheid en traditie. Al 100 jaar produceert Hanwag in Vierkirchen bij München hoogwaardige berg- en wandelschoenen. Samen met ervaren alpinisten, hikers, trekkers en berggidsen creëren de schoenmakers en ontwerpers van Hanwag innovatief en tot in detail geperfectioneerd schoeisel voor sportief gebruik.

Bij Hanwag gebruiken ze drie verschillende productietechnieken. Sinds 1921 maakt Hanwag dubbel gestikte schoenen, waarbij ze een traditionele ambachtstechniek in stand houden. In de loop der jaren hebben ze de gecementeerde zoolconstructie toegevoegd en recent de innovatieve direct-injectie technologie (directe zoolconstructie).

 

Geen enkele voet is hetzelfde, dus niet elke leest past bij elke wandelaar of bergbeklimmer. Daarom is Hanwag jaren geleden begonnen met het ontwikkelen van speciale leesten om de pasvorm nog beter af te stemmen op individuele behoeften. Benieuwd naar hoe dit precies tot uiting komt in de wandelschoenen van Hanwag? Stap dan eens onze winkel in een vraag vrijblijvend advies.

BORN IN BAVARIA – WORN AROUND THE WORLD

Kwaliteit

De kwaliteit van de schoenen van Hanwag is niet alleen gebaseerd op de selectie van hoogwaardige materialen, maar ook op de manier waarop ze worden vervaardigd. Ze gebruiken drie verschillende productietechnieken: dubbel gestikt, gecementeerd en direct-injectie technologie (directe zoolconstructie).

Pasvorm

Het creëren van de juiste pasvorm vanaf het begin is essentieel. Bij Hanwag is de perfecte pasvorm het belangrijkste criterium voor een goede schoen. Daarom worden alle modellen gemaakt met speciale leesten.

Functie

Innovatie uit traditie – Hanwag ontwikkeld nieuwe technologieën in samenwerking met ervaren Europese atleten.  Zo ontstaat schoeisel voor sportief gebruik, tot in het kleinste detail geperfectioneerd.

Vrijblijvend kennis maken met de wandelschoenen van Hanwag?

Stap gerust eens onze winkel binnen en ervaar zelf wat jaren van expertise en innovatie voor jouw wandel avontuur kan betekenen.

Openingstijden

Maandag:
10:00 – 17:30

Dinsdag tot Vrijdag:
09:00 – 17:30

Zaterdag:
9:00 – 17:00

!Wegens vakantie gesloten van 15 Aug tot 23 Aug!

Telefoon

026 361 95 94

06 22 95 14 83

Adres

Oranjestraat 1B
6881SB Velp

Blijft u graag op de hoogte?