• Neijenhuis Schoenservice
    Neijenhuis Schoenservice Uw schoenen in vakkundige handen!
  • Neijenhuis Schoenservice
    Neijenhuis Schoenservice Uw Finn Comfort Dealer
  • Sinds 1943
    Sinds 1943 Service en kwaliteit hoog in het vaandel!

Neijenhuis schoenservice repareert niet alleen uw schoenen, maar verkoopt ook schoenen! Van specialistische schoenen, op maat gemaakte schoenzooltjes tot verbandschoenen, sokken en wandelschoenen. Kijk snel op www.comfortinlegzolen.nl voor de gehele collectie!

finn comfort prophylaxe 96106 zwart

Finn Comfort

Finn Comfort zijn kenmerkend voor het rustgevende gevoel dat uw lichaam krijgt wanneer u ze draagt. De optimale pasvorm verzekert een schokabsorberende en natuurlijke afwikkeling van de voet. Het draagcomfort wordt gecombineerd met een eigentijdse uitstraling. 

Voordelen: 
– Uitstekende pasvorm
– Geheel van leer gemaakt
– Geen stiknaden
– Voetbed aan te laten meten
– Op maakt gemaakt voetbed te gebruiken
– Optimale steun
– Uitgebreide collectie

Klik op de knop hieronder om direct naar de uitgebreide collectie schoenen te gaan en om te bestellen.

Haflinger pantoffels

Haflinger pantoffels

 

De Haflinger sokpantoffel is gemaakt van zuiver wol. Door gebruik te maken van deze natuurlijke materialen is warmte verzekerd en uw voeten blijven ademen. Dit materiaal is bijzonder slijtvast. De zool is van natuur latex die steunt daar waar nodig is, voldoende ademt en zeer slijtvast is.

Deze Haflinger Pantoffels hebben een goede pasvorm en heerlijk draagcomfort en zijn tevens uitwasbaar.

Ze zijn leverbaar vanaf maat 22 tot 48 in bij Neijenhuis Schoenservice verkrijgbaar in diverse kleuren.

Grisport

 

Grisport is een écht Italiaans merk en produceert wandelschoenen met een ultiem draagcomfort. Het begon in 1977 toen de eerste schoen voor wandelaars en vrijetijdsbesteding werd ontwikkeld. Comfort was het sleutelwoord tot succes. Door de jaren heen heeft Grisport zich enorm ontwikkeld en volgt het technologische ontwikkelingen op de voet. Grisport wandelschoenen worden geproduceerd op zonne-energie. Voor iedereen is er een passende Grisport wandelschoen te vinden. Van een lichte, sportieve schoen voor een wandeling in de stad tot een technische schoen voor een bergtocht met zware bepakking.

Birkenstock

Birkenstock

 

Birkenstock sandalen geven uw tenen de volledige bewegingsvrijheid en stimuleren de teenfunctie die zo belangrijk is om voorvoetklachten te voorkomen. Deze sandalen kunt u ook in plaats van een pantoffel in huis dragen.

Verbandschoenen

 

Verbandschoenen zijn bedoeld voor mensen die huiddefecten, huidulcera, sensibiliteits- en circulatiestoornissen aan hun voet(en) hebben. Deze schoenen zijn ook geschikt tijdens de herstelperiode na gedeeltelijke amputaties, traumatische beschadigingen of operaties aan een voet.