onze winkel

Neijenhuis schoenservice repareert niet alleen uw schoenen, maar verkoopt ook schoenen! Ons assortiment verschild van de uitstekende wandelschoenen van bijvoorbeeld Grisports. Tot de unieke pasvorm van Finn Comfort. 

Daarnaast kunnen wij ook u ook helpen met verband schoenen of sandalen voor de zomer. Ons uitgebreide assortimenten gecombineerd met de expertise en kennis van de schoenen maakt Neijenhuis de ideale plek om u schoenen te kopen.

Lekker lopen begint bij Neijenhuis

 

Wandel sport

Wilt u het beste uit uzelf halen op het gebied van wandelen? Dan bent u bij Neijenhuis Schoenservice aan het juiste adres. Winnen doet u namelijk niet alleen, maar met een team. Hierbij is Neijenhuis uw grootste supporter in iedere wandel/outdoor challenge.

Pasvorm schoenen

De laatste stap voor op maat gemaakte schoenen. Komt u er bij de normale schoen winkel niet meer uit? Geen probleem bij Neijenhuis hebben wij een uitgebreid assortiment pasvorm schoenen. Waardoor er altijd wel wat tussen. Voor de brede of de smalle voet.

Verband schoenen

Net een operatie gehad of last van infecties en past u hierdoor niet meer in de schoenen? Dan zijn verbanden schoenen de oplossing voor u. Hierdoor kan u toch voorzichtig aan u herstel periode beginnen.

Onze merken

Finn Comfort
Finn Comfort zijn kenmerkend voor het rustgevende gevoel dat uw lichaam krijgt wanneer u ze draagt. De optimale pasvorm verzekert een schokabsorberende en natuurlijke afwikkeling van de voet. Het draagcomfort wordt gecombineerd met een eigentijdse uitstraling.

Grisport
Grisport is een écht Italiaans merk en produceert wandelschoenen met een ultiem draagcomfort. Het begon in 1977 toen de eerste schoen voor wandelaars en vrijetijdsbesteding werd ontwikkeld. 

 

Lomer
Lomer heeft een rijke geschiedenis in de schoenenproductie. Dankzij het fijne comfort dat Lomer biedt komen klanten geregeld terug op dit merk. Daarnaast spreekt lomer over jaren lang gegarandeerd comfortabel en stijlvol lopen.

Birkenstock
Birkenstock sandalen geven uw tenen de volledige bewegingsvrijheid en stimuleren de teenfunctie die zo belangrijk is om voor voetklachten te voorkomen. Deze sandalen kunt u ook in plaats van een pantoffel in huis dragen.

Verbandschoenen
Verbandschoenen zijn bedoeld voor mensen die huiddefecten, huidulcera, sensibiliteits- en circulatiestoornissen aan hun voet(en) hebben. Deze schoenen zijn ook geschikt tijdens de herstelperiode na gedeeltelijke amputaties, traumatische beschadigingen of operaties aan een voet.

Haflinger
De Haflinger sokpantoffel is gemaakt van zuiver wol. Door gebruik te maken van deze natuurlijke materialen is warmte verzekerd en uw voeten blijven ademen. Dit materiaal is bijzonder slijtvast. De zool is van natuur latex die steunt daar waar nodig is, voldoende ademt en zeer slijtvast is.

Openingstijden

Maandag:
10:00 – 17:30

Dinsdag tot Vrijdag:
09:00 – 17:30

Zaterdag:
9:00 – 17:00

Telefoon

026 361 95 94

06 20 94 82 88

Adres

Oranjestraat 1B
6881SB Velp

Blijft u graag op de hoogte?