Selecteer een pagina

Finn Comfort

Finn Comfort zijn kenmerkend voor het rustgevende gevoel dat uw lichaam krijgt wanneer u ze draagt. De optimale pasvorm verzekert een schokabsorberende en natuurlijke afwikkeling van de voet. Het draagcomfort wordt gecombineerd met een eigentijdse uitstraling. 

Mocht u gebruik maken van een eigen voetbed, bijvoorbeeld aangemeten en gemaakt door onze podoloog, dan kan het originele voetbed van uw Finn Comfortschoenen makkelijk vervangen worden door uw op maat gemaakte voetbed.

De schoenen van Finn Comfort zijn zo gemaakt, dat er voor elke voet een juiste pasvorm is. Deze pasvorm garandeert bewegingsvrijheid voor de tenen en optimale steun voor de voeten. Met onze kennis en ervaring met dit schoenmerk weten wij precies welke lengte- en breedtemaat voor u het best passend zijn.

De schoenen worden helemaal van leer gemaakt en bestaan voor een groot deel nog uit handwerk. Hierdoor bestaat de binnenvoering uit één geheel en heeft u geen last van stiknaden.

Finn Comfort garandeert, al dan niet samen met op uw voet aangemeten zolen van onze podoloog, perfect zittende en comfortabele schoenen. Dit zal uw voeten en houding zeker ten goede komen. U merkt het verschil meteen als u op deze schoenen onze winkel uit loopt!

[product_slider slider=”false” categories=”finn-comfort” ids=”” columns=”4″]