finn comfort arnhem

Finn COmfort

Waar FinnComfort om bekend staat is toch wel zijn unieke en goede pasvorm. Te beginnen bij het voetbed. Het voetbed bestaat uit kurk met een dempende laag erin en afgewerkt met een suede leren laag als topping. Het voetbed geeft de voet optimale ondersteuning en door de uitsluitend natuurlijke materialen zorgt het voor een goede vochtregulatie. Nooit meer last van vochtige voeten in je schoenen. Buiten het voetbed is het natuurlijk ook belangrijk dat de schoen zelf een goede pasvorm heeft.

Dat hebben alle schoenen van FinnComfort ook. Deze schoenen geven optimale steun vanuit het contefort (hielkap) en zorgen ervoor dat de tenen goede bewegingsvrijheid hebben. De verschillende leesten zorgen ervoor dat er voor vrijwel elke voet een goed passende FinnComfort verkrijgbaar is. Verschillende schoenenlijnen zorgen ervoor dat er schoenen zijn voor de smalle, maar ook de brede voeten, de gevoelige voeten en voor voeten die een afwikkelbeperking hebben.

Een pasvorm voor iedere voet

Unieke pasvorm

Door de Unieke pasvorm van FinnComfort is er voor iedere voet een juiste schoenen. En maakt het bijvoorbeeld niet uit of u nu smalle of brede voeten heeft.

Meer dan 75 jaar ervaring

Al meer dan 75 jaar staat FinnComfort internationaal bekend voor eersteklas, functionele en comfortabele schoenen voor verschillende eisen.

Volledig Duits product

FinnComfort wordt nog steeds volledig gemaakt in HaƟfurt in Duitsland.

Dames
Ook voor het voorjaar en zomer van 2021 hebben we weer een leuke, gevarieerde en ruime collectie damesschoenen, sandalen en slippers van Finn Comfort voor je klaar staan. Kleuren als metallic jeans blauw, donker groen, licht grijs, rood en wit gecombineerd met leuke printen zullen zeker niet ontbreken. Voor de damesschoenen zou ik echt eens een kijkje nemen bij volgende modellen: Elpaso, Mori, Caserta, Cerritos, Aversa, Buka, en de Ischa. Als je deze modellen bekijkt krijg je gelijk een goede indruk hoe leuk de collectie van Finn Comfort is.

Heren
Natuurlijk hebben we ook weer een hele mooie collectie herenschoenen voor je klaar staan. In suede, nubuck en glad leer en in mooie kleuren als blauw, bruin en grijs. Modellen die je een goede indruk geven hoe de collectie eruitziet zijn bijvoorbeeld: Falkland, Andover, Paterna en de Sylt.

Openingstijden

Maandag:
10:00 – 17:30

Dinsdag tot Vrijdag:
09:00 – 17:30

Zaterdag:
9:00 – 17:00

Telefoon

026 361 95 94

06 20 94 82 88

Adres

Oranjestraat 1B
6881SB Velp

Blijft u graag op de hoogte?