Birckenstock

De geschiedenis van het Duitse bedrijf Birkenstock is helemaal terug te leiden naar het jaar 1774 toen ‘Johann Adam Birkenstock’ voor het eerst aan de slag ging als schoenmaker. Twee-en-een-halve eeuw later is het bedrijf uitgegroeid tot één van s’werelds meest bekende bedrijven op het gebied van sandalen, slippers en voetcomfort.

Aangenaam draagcomfort voor iedere dag

Passend te maken

Door de verstelbare band zijn de sandale snel passend te maken.

Unieke Birkenstock voetbed

Het unieke Birkenstock voetbed biedt gegranadeerd comfort voor iedere voet.

Duurzaamheid

Ook Birkenstock gaat mee in de duurzamen trends. Zo heeft Birkenstocks ook een volledige veganistische lijn voor de liefhebber. Deze uitsluitend gemaakt van gemaakt van plantaardige en synthetische materialen.

Smalle of brede breedtemaat?
Birkenstock biedt haar voetbed aan in twee verschillende breedtematen. Een breedte voor normale voeten en een breedte voor smalle voeten. Birkenstock is van nature echter een Duits merk en de maten van de leest zijn dan ook gebaseerd op de Duitse leest. Omdat Duitsers gemiddeld een breder voetbed hebben dan Nederlanders, geldt op Schoenfashion dat de smalle maat geschikt is voor smalle voeten en de gemiddelde maat geschikt is voor brede voeten. Deze wordt dan ook als ‘breed’ aangegeven in de productomschrijving.

Pasvorm passend maken
Het is van groot belang dat uw schoenen goed passen, omdat deze van invloed zijn op het hele bewegingsproces. Het is van belang dat  u de ideale pasvorm van uw Birkenstocks krijgt. Open allereerst de riempjes en plaats uw voeten op het voetbed. Zorg ervoor dat er nog een paar millimeter ruimte overblijft rondom de hiel en tenen. Uw voeten hebben deze ruimte nodig voor de afrolbeweging. Sluit vervolgens de riempjes zo dat deze niet te strak aansluiten. Heeft u de volledige schoenen aangepast? Loop dan een stukje op de schoenen om te checken of ze helemaal aan uw wensen voldoen. Is dit niet het geval, pas de pasvorm dan nog eens aan.

Openingstijden

Maandag:
10:00 – 17:30

Dinsdag tot Vrijdag:
09:00 – 17:30

Zaterdag:
9:00 – 17:00

Telefoon

026 361 95 94

06 20 94 82 88

Adres

Oranjestraat 1B
6881SB Velp

Blijft u graag op de hoogte?